Product

Wat is de procedure voor een info-afspraak bij een DR SMILE partnerpraktijk? | Voor de behandeling

Arunika Senarath | 17 maart 2023
Wat is de procedure voor een info-afspraak bij een DR SMILE partnerpraktijk? | Voor de behandeling

Uw eerste afspraak op locatie

Uw eerste afspraak bij een DR SMILE partnerpraktijk is geheel vrijblijvend. U kunt gewoon online een afspraak boeken bij een praktijk bij u in de buurt en krijgt een ontspannen consult. Een professioneel team en een DR SMILE partnertandarts wachten u ter plaatse op om de behandeling uit te leggen en al uw vragen te beantwoorden. En maakt u zich geen zorgen: de behandeling doet geen pijn en u hoeft niet ter plekke een contract te tekenen.

LP 12REASONS mobile 2022 ÔÇô 4

DR SMILE 3D scan bij uw info afspraak

Nadat u al uw vragen heeft opgehelderd bij uw DR SMILE partnertandarts, komt nu het belangrijke gedeelte: er wordt een 3D-scan van uw kaak gemaakt om een exact beeld te krijgen van uw gebit. Er wordt gebruik gemaakt van de modernste technologie en dankzij de 3D-scanner hoeft u geen onaangename afdrukken te maken met kneedbare massa. De scan is volledig pijnloos. Daarna is het gedetailleerde beeld van uw kaak klaar en wordt het naar ons laboratorium gestuurd. U kunt naar huis en wij nemen contact met u op.

Uw behandelplan en de volgende stappen

Nadat onze experts uw DR SMILE 3D-scan van onze partnerpraktijk hebben ontvangen, werken zij de komende dagen aan uw behandelplan. Een simulatie van uw verwachte eindresultaat na de behandeling en alle belangrijke informatie zoals kosten, duur van de behandeling etc. wordt duidelijk voor u geregeld in uw behandelplan. U ontvangt het behandelplan ca. 1-2 weken na uw info-afspraak. Overigens is alles tot dit punt gratis. Zodra u uw plan ontvangt, kunt u rustig de tijd nemen om alles te bekijken en dan beslissen of u met de behandeling wilt beginnen. Pas als je officieel bevestigt, begint de behandeling. Voor die tijd kunt u zich vrijblijvend laten adviseren. Boek nu uw informatieafspraak en bezoek een van onze DR SMILE partnerpraktijken. Wij adviseren u graag vrijblijvend en kijken ernaar uit u te ontmoeten!

Afspraak maken
trustpilot icon
Feedback van klanten
Trustpilot Stars ES
4.2 / 5
Feedback bekijken
No Logo
No Logo
Onze alignersarrow
Over onsarrow
Contactarrow
Volg ons
  • social icon
  • social icon

©2023 DR SMILE