Nieuws

Wat gebeurt er tijdens de 3D-scan | Voor de behandeling

Arunika Senarath | 23 september 2022
Wat gebeurt er tijdens de 3D-scan | Voor de behandeling

Bij uw afspraak wordt een 3D-scan van uw gebit gemaakt, zodat we uw eventuele behandeling kunnen plannen. Hoe werkt dit?

Zo werkt de 3D-scan

Zodra u op de praktijk komt en onze vragenlijst heeft ingevuld, controleert een tandarts uw gebitstoestand. Dit doet geen pijn! Vervolgens wordt de 3D-scan gemaakt met een klein handapparaatje dat langs uw gebit wordt bewogen. Een hightech 3D-scanner maakt binnen enkele minuten duizenden foto's van uw gebit en voegt deze samen tot een 3D-model. Deze digitale methode vervangt de klassieke tandafdruk met bijtmassa en is nog nauwkeuriger. De scan is volledig pijnloos en niet gevaarlijk, en uw aligners worden perfect passend gemaakt als u na uw afspraak besluit de behandeling te starten.

Wat gebeurt er na de info-afspraak

Na uw info-afspraak wordt op basis van de scan een behandelplan en een simulatie met voor en na vergelijking gemaakt. U ontvangt dit alles met uw definitieve prijs en veel informatie als behandelplan kort na uw afspraak. Dit alles is gratis. Pas daarna beslist u of u de behandeling wilt starten. PS: Leer ons beter kennen! Volg ons op Instagram om nog meer te weten te komen over onze behandeling en handige tips en tricks!

AFSPRAAK MAKEN
trustpilot icon
Feedback van klanten
Trustpilot Stars ES
4.2 / 5
Feedback bekijken
No Logo
No Logo
Onze alignersarrow
Over onsarrow
Contactarrow
Volg ons
  • social icon
  • social icon

©2023 DR SMILE