€300 korting voor Hello Fresh klanten

Zet je tanden recht met de onzichtbare aligners van DR SMILE. Betaalbaar. Snel resultaat. Professionele begeleiding door tandartsen. Ruim 150.000 tevreden patiënten gingen je al voor.

ZO WERKT HET
220315_DR_SMILE_01_MIA_BASIC_ALIGNER_HOLDING_005_v5

€300 korting* met FRESH300

drs-gradient-desktop-circle-orange-pink

Het DR SMILE stappenplan

Zo makkelijk gaat het

DS Steps component background gradient

Jouw voordelen

De DR SMILE behandeling

Transparante kosten

DR SMILE heeft drie behandeltrajecten. Na de beoordeling van de 3D-scan, hoor je welke behandeling jij nodig hebt en wat deze kost. Betaal in één keer of in termijnen.

* Het tarief is gebaseerd op een betalingsperiode van 72 maanden inclusief 10,32% jaarlijkse financieringsrente (bij een rentevoet van 9,90%) op de totale prijs. Een behandeling die bijvoorbeeld bij betaling in één keer €1690 kost, kost inclusief de renteopslag in totaal €2248. Bedragen zijn afgerond in overeenstemming met de normale handelsgebruiken.

OVER DE KOSTEN
drs-gradient-desktop-circle-orange-pink
Trustpilot

*Voorwaarden: DR SMILE biedt alleen behandelingen aan personen van 18 jaar of ouder. Je krijgt €300 korting op een DR SMILE alignerbehandeling, mits je hiervoor medisch gezien in aanmerking komt. De korting moet bij het bezoek aan de praktijk worden genoemd en is geldig voor praktijkbezoeken die uiterlijk op 31 oktober 2023 plaatsvinden. De korting wordt in mindering gebracht op de kosten van je behandelplan, uitbetaling in contanten is niet mogelijk. De korting is niet combineerbaar met andere kortingen en/of acties.

trustpilot icon
Feedback van klanten
Trustpilot Stars ES
4.2 / 5
Feedback bekijken
No Logo
No Logo
Onze alignersarrow
Over onsarrow
Contactarrow
Volg ons
  • social icon
  • social icon

©2023 DR SMILE