Innovatieve technologie

Transparante aligners brengen je tanden geleidelijk in de gewenste positie. Achter onze innovatieve methode gaan geavanceerde technologieën schuil die continu in ontwikkeling zijn..

AFSPRAAK MAKEN
DR SMILE Aligner
drs-gradient-desktop-circle-orange-pink

Het DR SMILE stappenplan

Zo makkelijk gaat het

DS Steps component background gradient
aligner-in-hand-close-up-LP

De aligners zijn gemaakt van gepatenteerd ClearQuartz® materiaal

Meer precisie, meer kracht, meer comfort, meer stabiliteit. Het ClearQuartz® materiaal waarvan onze aligners gemaakt zijn zorgt ervoor dat je tanden naar hun nieuwe positie worden gebracht. Het bestaat uit drie lagen: twee stabiele buitenlagen en een flexibele elastomeerkern. Deze samenstelling zorgt ervoor dat de aligners comfortabel te dragen zijn terwijl je tanden op een geleidelijke en gecontroleerde manier verschuiven.

Deine Vorteile

Jouw voordelen bij DR SMILE:

DR SMILE heeft de alignerbehandelingen ontwikkeld om tanden comfortabeler, sneller en veilig recht te zetten. Dit is wat je van DR SMILE kunt verwachten:

√ vrijblijvende info-afspraak met 3D-scan

√ continue ondersteuning in de (partner)praktijk en via de app

√ rechte tanden binnen gemiddeld 4 tot 9 maanden

√ transparante kosten vanaf €31 per maand

DrSmile Partner Practice

Pixel Perfect: Onze 3D-scanners

Om de behandeling in te plannen, maakt een tandarts een afdruk van je gebit. Een high tech 3D-scanner maakt binnen enkele minuten honderden foto's van je tanden en voegt ze vervolgens samen tot een 3D-model. Dit is de nauwkeurigste methode om je gebit in kaart te brengen en vervangt de klassieke gebitsafdruk waar moet worden gebeten in gips.

  • Volledig pijnloos

  • Extreem nauwkeurig voor het perfecte behandelplan

Kies een praktijk

Laat je in een van de ruim 40 DR SMILE (partner)praktijken adviseren of kom naar een DR SMILE flagship store. Maak een vrijblijvende info-afspraak met 3D-scan en hoor wat DR SMILE voor jou kan betekenen.