Afspraak maken

Black Friday Package Deal: bespaar nu €350

Jouw mooiste glimlach: rechtere tanden met de DR SMILE transparante alignerbehandeling + witte tanden met de DR SMILE Home Whitening kit. Noem code BLACK350 tijdens je afspraak.¹

AFSPRAAK MAKEN

BLACK FRIDAY

€350

Package Deal

Black Friday geeft je de beste prijs van het jaar

Kijk in jouw persoonlijke behandelplan naar de kosten van jouw alignerbehandeling incl. Black Friday-korting! De prijzen hieronder zijn exclusief de Black Friday-kortingen. De Black Friday-korting geldt alleen op de aligners.

* Het maandbedrag is gebaseerd op een betalingsperiode van 72 maanden inclusief 10,32% jaarlijkse financieringsrente (bij een rentevoet van 9,90%) op de totale prijs. Met een prijs van bijvoorbeeld €1.690 voor het behandelplan LICHT, betekent dit dat je bij maandelijkse betaling in totaal €2.248 betaalt i.p.v. €1690. (Bedragen zijn afgerond in overeenstemming met de normale handelsgebruiken.)

Op naar je nieuwe glimlach
drs-gradient-desktop-circle-orange-pink

Het DR SMILE stappenplan

Jouw mooiste glimlach met DR SMILE aligners, nu €350 korting

Zo krijg je de Black Friday Deal

BF big gradient 2142x800

Jouw voordelen

De DR SMILE alignerbehandeling

Een greep uit onze succesverhalen

Meer dan 150.000 tevreden patiënten

NewWebsite Testimonial main INEZ 5
NewWebsite Testimonial after INEZ 1
NewWebsite Testimonial before INEZ 1
arrow leftarrow right

Inez, gapende tanden

 • Phil_Testimonial_Green_BG
  NewWebsite Testimonial after PHIL 1
  NewWebsite Testimonial before PHIL 1
  arrow leftarrow right

  Phil, crowding

 • Patient Simin met onzichtbare beugel van DR SMILE
  NewWebsite Testimonial after SIMIN 1
  NewWebsite Testimonial before SIMIN 1
  arrow leftarrow right

  Simin, scheve tanden

 • BF Trustfacts Background
  BF bigPicbody 1 (2)

  >150K

  tevreden patiënten

  >300

  onafhankelijke partnerpraktijken

  9

  landen in Europa

  BF Gradient Q&A
 • Je krijgt hiermee €150 korting op je aligners en na de behandeling kun je in de praktijk een gratis DR SMILE Home Whitening kit ophalen twv €200. Om de korting te kunnen krijgen, moet je uiterlijk op 8 december 2023 kortingscode BLACK350 noemen tijdens je vrijblijvende afspraak met 3D-scan in een (partner)praktijk van DR SMILE. Je dient medisch gezien in aanmerking te komen voor een alignerbehandeling en voor het bleken van je tanden om de korting te kunnen verzilveren. Nadat je je behandelplan hebt ontvangen, heb je 10 werkdagen de tijd om het plan akkoord te geven om in aanmerking te komen voor de korting. Je hebt tot uiterlijk 23 december 2023 de tijd om je behandelplan akkoord te geven. De €150 korting op je aligners is in je behandelplan al in mindering gebracht op de totaalprijs. Als je je alignerbehandeling helemaal hebt afgesloten, maak je een afspraak bij de (partner)praktijk om je gratis Home Whitening kit twv €200 op te halen waarmee je thuis je tanden witter kunt maken.

 • Je maakt een afspraak bij een (partner)praktijk en bezoekt deze uiterlijk op 8 december 2023. Tijdens deze vrijblijvende afspraak noem je de kortingscode. Je kunt de code aan vrienden en familieleden geven, je kunt hem zelf een keer gebruiken.

 • Onzichtbare beugels, ook wel aligners genoemd, oefenen druk uit op je tanden en bewegen ze zo voorzichtig en geleidelijk naar de gewenste positie. Je neemt ze uit te mond om te eten en drinken en om je tanden te poetsen. Je draagt ze 22 uur per dag omdat ze anders hun werk niet goed kunnen doen. Omdat het verplaatsen van je tanden geleidelijk gebeurt, ontvang je meerdere aligners. Iedere twee weken wissel je naar de volgende stap.

 • De aligners zijn gemaakt van doorzichtig ClearQuartz-materiaal dat bestaat uit drie lagen kunststof. Het is flexibel en robuust en bezit daarmee de optimale eigenschappen om je tanden naar een andere positie te bewegen.

 • Heb je nog vragen?

  Wij hebben de antwoorden!

  contact person image

  Onze klantenservice helpt je graag via tel.nr.

  ¹ Kom tussen 06.11.2023 en 08.12.2023 naar een DR SMILE (partner)praktijk voor een vrijblijvende informatie-afspraak en noem daar kortingscode BLACK350. Met de code ontvang je na het goedkeuren van je behandelplan €150 korting op je DR SMILE aligners en je krijgt een voucher voor een home whitening kit t.w.v. €200 die je aan het einde van je behandeling kunt inwisselen. Voorwaarden zijn (i) dat je medisch gezien in aanmerking komt voor een alignerbehandeling en het toepassen van de home whitening en (ii) dat je uiterlijk op 23.12.2023 akkoord geeft op je behandelplan. De kortingscode is eenmaal per persoon geldig en kan niet gecombineerd worden met andere kortingsacties. Uitbetaling in contanten is niet mogelijk.

  trustpilot icon
  Feedback van klanten
  Trustpilot Stars ES
  3.9 / 5
  Feedback bekijken
  No Logo
  No Logo
  Onze alignersarrow
  Contactarrow
  Volg ons
  • social icon
  • social icon

  ©2023 DR SMILE