DR SMILE tevreden patiënten

DR SMILE heeft al meer dan 150.000 tevreden patiënten. Binnen gemiddeld 4 tot 9 maanden hebben zij hun tanden van scheef naar recht zien gaan en dat met een comfortabele en betaalbare behandeling die niet opvalt. Hier zie je een aantal van hen met hun nieuwe glimlach.

drsmile-influencers
DrSmile Aligner

DR SMILE ervaringen

De doorzichtige aligners van DR SMILE zijn uitstekend voor volwassenen. Ze kunnen onopvallend worden gedragen op het werk en in het privéleven. Afhankelijk van de situatie duurt de tandcorrectie slechts enkele maanden.

Negatieve ervaringen zijn zeer zeldzaam - wij staan altijd klaar ter ondersteuning tijdens de behandeling. Onze experts zullen je begeleiden via de DR SMILE app. Om je ervaring met de transparante aligners aan jouw speficieke behoeften aan te passen, kun je ook te allen tijde ter plaatse een afspraak maken. Bekijk onze locaties voor een vestiging bij u in de buurt.

Aligners behandelen de meest voorkomende problemen

SCHEEFSTAND
Resizable image left
Resizable image right
arrow leftarrow right

Behandelduur 6 maanden

DIEPE BEET
Resizable image left
Resizable image right
arrow leftarrow right

Behandelduur 6 maanden

DIASTEEM
Resizable image left
Resizable image right
arrow leftarrow right

Behandelduur 7 maanden

SCHEEFSTAND
Resizable image left
Resizable image right
arrow leftarrow right

Behandelduur 10 maanden

DIEPE BEET
Resizable image left
Resizable image right
arrow leftarrow right

Behandelduur 7 maanden

DR SMILE Aligner

Voordelen van transparante aligners

De transparante aligners van DR SMILE bieden een succesvol alternatief voor een traditionele slotjesbeugel en andere traditionele beugels. Foto's van onze patiënten laten zien dat scheefstaande tanden binnen een relatief korte periode kunnen worden gecorrigeerd. De uitneembare beugels voor de correctie van scheve tanden worden op maat gemaakt voor elke patiënt op basis van het behandelplan dat na de 3D-scan wordt gemaakt.
Jouw voordelen:

  • Kortere behandelduur t.o.v. traditionele beugels

  • Onopvallend: niemand ziet dat je aligners draagt

  • Comfortabeler dan traditionele beugels

  • DR SMILE app ter ondersteuning

  • DR SMILE tevredenheidsgarantie

DrSmile Zahnschiene Box

Wat zijn de kosten van een behandeling met transparante aligners?

Er zijn geen verborgen kosten bij DR SMILE.

De info-afspraak, de 3D-scan en de voorbereiding van het behandelingsplan zijn volledig gratis. De kosten van de behandeling worden duidelijk vermeld in het behandelplan en met iedere patiënt worden besproken voordat deze akkoord gaat. De kosten van de behandeling zijn gebaseerd op de complexiteit van het corrigeren van de tanden. Er wordt onderscheid gemaakt tussen lichte, matige en complexe scheefstanden. De prijs van een alignerbehandeling voor lichte afwijkingen is vanaf €31 per maand.

De behandeling is inclusief de DR SMILE box met diverse accessoires, het instructieboekje en alle op maat gemaakte aligners, het beoordelen van de foto's van de voortgang die patiënten iedere 14 dagen in de DR SMILE app uploaden door tandartsen en controle-afspraken in een praktijk indien gewenst. Gedurende je hele behandeling word je begeleid door professionele tandartsen.

Clear Aligner for straight teeth

Ontstaat er pijn tijdens de behandeling?

Geen beugel zonder pijn? Dat dacht je verkeerd! Bij de DR SMILE behandeling stap je iedere 2 weken over op een nieuwe aligner(set). De aligners verschillen slechts een klein beetje van elkaar, zodat je tanden geleidelijk naar hun nieuwe positie worden verplaatst. Bij het plaatsen van de nieuwe aligners kan er korte tijd druk op de tanden worden ervaren. Dit verdwijnt echter vanzelf en als je van aligners wisselt als je gaat slapen, zul je er weinig van merken.

PL LP header 1200x840 1

Orthodontie voor volwassenen met transparante aligners

Niemand is te oud om zijn of haar tanden recht te laten zetten. Is een slotjesbeugel geen optie omdat hij te zichtbaar is, omdat je dan niet meer alles mag eten of om een andere reden? DR SMILE heeft de oplossing: middels transparante aligners kunnen volwassenen op een discrete manier hun tanden recht laten zetten zonder daarbij beperkingen te ondervinden qua eten en drinken.

NL phone mockup app 0603

DR SMILE app

We doen er alles aan om jouw alignerbehandeling zo comfortabel mogelijk te maken. Nadat je akkoord bent gegaan met het behandelplan krijg je toegang tot de DR SMILE app. Deze begeleidt je tijdens de gehele behandeling. Je uploadt er iedere 2 weken foto's van de voortgang van je behandeling. Deze worden door tandartsen beoordeeld die zo kunnen monitoren of je op schema ligt. Je kunt via de app ook chatten met de klantenservice en vragen stellen. Uiteraard ben je altijd welkom in een praktijk voor een controle.