Product

Wat zit er in mijn DR SMILE doos?

Arunika Senarath | 10 oktober 2022
Wat zit er in mijn DR SMILE doos?

U heeft uw behandelplan bevestigd en wacht nu op uw DR SMILE box. Ontdek in dit artikel wat er in zal zitten.

Uw aligners

Allereerst natuurlijk: u ontvangt al uw benodigde aligners, van tray 1 tot het einde. Ze zijn individueel verpakt in aligner zakjes en genummerd. U begint met nummer 1 en gebruikt ze chronologisch. De nummers staan op de aligner zakjes en op de individuele trays. Helemaal achteraan natuurlijk, zodat het niet opvalt. Aan de vorm kun je zien welke aligner voor de boven- en onderkaak is. Daarnaast staat er een U (upper) voor de bovenkaak of een L (lower) voor de onderkaak op je aligner, direct naast het nummer voor de Aligner Step.

DrSmile tandheelkundige spalk

Chewies

Om ervoor te zorgen dat uw aligners rondom goed passen, gebruikt u altijd uw Chewies bij het inbrengen. In het aligner hoesje heb je ze vrijwel overal bij je. Kauw de Chewies als kauwgom totdat de aligners zich aan uw tanden hebben aangepast. Gelieve de Chewies niet door te slikken. Ze zijn niet geschikt voor consumptie.

Product--___800x600_all___softener

Verzachter

Deze speciale alignervijl is voor uw tandvlees: als de rand van een aligner in uw tandvlees drukt, kunt u deze voorzichtig vijlen met uw softener. Vijl voorzichtig en met weinig druk, meestal zijn een paar slagen genoeg. Verwijder alleen zoveel materiaal als nodig is. Zo behouden uw aligners hun noodzakelijke stevigheid. Breng uw aligners steeds opnieuw in en voel of de rand al beter is.

Product--Softener___800x600_all___

Uitlijndoosje

Uw aligner case is ontworpen om uw aligners praktisch op te bergen. Als je eet of je tanden poetst, stop je de aligners altijd in hun aligner case. Hier zijn ze veilig voor bacteriën en raken ze niet kwijt.

DR SMILE in Deutschland

Smile Assistant

De Smile Assistant helpt met uw gedetailleerde foto's voor de DR SMILE app. Knijp zachtjes in je Smile Assistant. Steek hem in je mondhoek met de open kant naar boven en de bredere kant naar binnen. Laat de Smile Assistant dan heel langzaam los, hij houdt je mond open voor de foto's. Heb je alle foto's gemaakt? Knijp dan in de Smile Assistant om hem te verwijderen en haal hem uit je mond.

People--Smile Assistant___800x600_all___

Tanden rechtzetten met transparante aligners? Is dat iets voor mij? Boek gewoon uw gratis en vrijblijvende informatieafspraak in een DR SMILE partnter praktijk bij u in de buurt. Hier krijgt u alle informatie, ontdekt u of u geschikt bent voor de behandeling en ontvangt u uw vrijblijvende behandelplan met uw prijs, de 3D-simulatie van uw eindresultaat en nog veel meer informatie.

AFSPRAAK MAKEN
trustpilot icon
Feedback van klanten
Trustpilot Stars ES
3.9 / 5
Feedback bekijken
No Logo
No Logo
Onze alignersarrow
Contactarrow
Volg ons
  • social icon
  • social icon

©2023 DR SMILE