Orthodontische behandeling in Den Haag

Maak je vrijblijvende afspraak bij een DR SMILE (partner)tandarts in Den Haag en ontvang jouw persoonlijke behandelplan voor rechte tanden.

Op naar je nieuwe glimlach
Wachtkamer Den Haag Mariahoeve

RESULTAAT BINNEN

4 TOT 9 MAANDEN

(gemiddelde behandelduur)

drs-gradient-desktop-circle-orange-pink

DR SMILE locaties in Den Haag

Onzichtbare orthodontie in Den Haag: tandartspraktijken bij jou in de buurt

Heb je altijd al gedroomd van rechte tanden? Met de onzichtbare beugels van DR SMILE krijg je binnenkort de glimlach van je dromen. Tijdens je bezoek aan een van de partner-tandartspraktijken in Den Haag en omgeving brengen we de gezondheid van je gebit in kaart en maken we een 3D-scan van je gebit. Ook kun je vragen over de alignerbehandeling van DR SMILE stellen. We kijken ernaar uit je te ontmoeten.

Geen verborgen kosten

DR SMILE prijzen

Jouw behandelplan wordt door medische professionals gebaseerd op de 3D-scan van je gebit en overige informatie die je tijdens de afspraak hebt verstrekt.

* Het tarief is gebaseerd op een betalingsperiode van 72 maanden inclusief 10,32 % jaarlijkse financieringsrente (bij een rentevoet van 9,90 %) op de totale prijs. Met een contante prijs van 1.690 €, bijvoorbeeld, resulteert dit in een totaalprijs van 2.248 €. Bedragen zijn afgerond in overeenstemming met de normale handelsgebruiken.

OP NAAR JE NIEUWE GLIMLACH
drs-gradient-desktop-circle-orange-pink

Sluit je aan bij meer dan 150.000 tevreden patiënten

Start nu met jouw nieuwe glimlach!

[CRO] Banner - Man - Aligner - Hand - Smile - Blue - Background - Desktop
DR SMILE Aligner - Stealth Background

Voordelen van een onzichtbare beugelbehandeling

✓ Onzichtbaar: niemand ziet dat je aligners draagt terwijl zij hun werk doen om jouw tanden naar de gewenste positie te verplaatsen.


Sneller resultaat: binnen gemiddeld 4 tot 9 maanden is je behandeling klaar, dat is veel sneller dan een traditionele behandeling met een slotjesbeugel.


Comfort: je kunt alles eten en drinken want je doet de aligers gewoon uit tijdens je maaltijd. Je hoeft ook niet iedere maand op controle in de praktijk.


Betaalbaar: een alignerbehandeling is een stuk goedkoper dan een traditionele behandeling.

DS FAQ Desktop Gradient Background

Veelgestelde vragen

Kost de informatie-afspraak mij iets?
  • Nee, deze is geheel vrijblijvend en kosteloos. Tijdens de afspraak leggen we je uit wat je kunt verwachten en welk pakket voor jou geschikt is.

  • Deze duurt 30 minuten. De tandarts brengt in kaart wat de conditie van je gebit is en maakt een 3D-scan van je gebit. Ook kun je vragen stellen over de behandeling.

  • Na je afspraak stellen orthodontisten en tandartsen een behandelplan voor je op. DR SMILE medewerkers nemen contact met je op als het plan gereed is. Zodra je akkoord gaat met het behandelplan, begint jouw reis op weg naar een perfecte glimlach. De productie van de aligners wordt gestart, zodat je ze zo snel mogelijk kunt gaan dragen.

  • Verder nog vragen?

    Ons team staat voor je klaar!

    HP Treatment CustomerService round

    Ma. t/m vr. 10:00-16:00