DR SMILE geeft jou je mooiste glimlach

Met onzichtbare uitneembare beugels die betaalbaar zijn en snel resultaat geven.
SD Hero Image Female
DrSmile Simulation 3D Scan

Jouw persoonlijke behandelplan, gemaakt door orthodontist, tandarts en tandtechnicus

De (partner)tandarts maakt een gedetailleerde 3D-scan van je gebit en deze scan vormt de basis van je behandelplan. Jouw behandelplan wordt door een orthodontist, tandarts en tandtechnicus, gespecialiseerd in alignerbehandelingen gemaakt. Als het klaar is, wordt er nogmaals door een andere tandarts naar gekeken, voordat het naar jou wordt verstuurd. Je kunt er dus vanuit gaan dat jouw behandelplan tot in de kleinste details op jouw gebit en mogelijkheden om je tanden te verplaatsen is afgestemd.

People-Product-Brandan-Aligner-yellow__v1_800x600_all_20__

De kosten zijn vooraf duidelijk

DR SMILE is transparant over de kosten. Naar aanleiding van jouw gebit ontvang je een behandelplan met een bepaalde behandelduur en prijs. Voordat je akkoord geeft, weet je dan ook al wat de kosten zijn en wat daar allemaal bij hoort. Wil je na je behandelplan zeker zijn dat je tanden niet meer gaan verschuiven, dan is een vaste spalk (fixed retainer) de beste optie. Deze kun je meteen bij het akkoord geven van je behandelplan toe laten voegen aan je dossier tijdens het gesprek met een van de DR SMILE experts. Deze zal je ook vertellen wat een spalk kost. Dit kun je ook terugvinden op de website. Je kunt er ook voor kiezen om later een spalk toe te voegen.

Simin-Testimonial-smile-LP2

Onze tevredenheidsbelofte

Onze tevredenheidsbelofte verzekert je van de beste ervaring. Als je aan het einde van je behandeling niet het beoogde resultaat uit de simulatie hebt bereikt kom je in aanmerking voor een gratis nabehandeling (refinement). Let op: deze garantie is er alleen als je alle instructies over het dragen en wisselen van de aligners hebt opgevolgd, je iedere twee weken de benodigde foto's van je gebit hebt geüpload in de DR SMILE app en je op tijd op afspraken bent geweest die noodzakelijk waren voor je behandeling.

DrSmile Partner Practice

DR SMILE klantenservice

De DR SMILE klantenservice staat voor je klaar als je vragen of problemen hebt. Je bereikt ons het snelst via de chat-functie in de app. De app begeleidt je gedurende de gehele behandeling, hij herinnert je aan het wisselen naar de volgende alignerstap en aan het uploaden van foto's van je voortgang. Tandartsen beoordelen je foto's en sturen bij indien nodig. Twijfel je ergens over, dan kun je altijd een afspraak maken in een (partner)praktijk.

DR SMILE Zahnschiene auf Spiegelkacheln und orangem Hintergrund

Hoogwaardige kwaliteit

Jouw aligners worden in Duitsland in een high-tech lab met een 3D-printer op maat gemaakt. De aligners worden gemaakt van gepatenteerd ClearQuartz-materiaal. Dit materiaal is speciaal ontwikkeld voor aligners en bestaat uit drie lagen doorzichtige kunststof. De twee buitenste lagen maken het bijzonder robuust, terwijl de binnenste laag garant staat voor flexibiliteit, zodat de aligner zich optimaal aan jouw gebit kan aanpassen.