DrSmile logo

Wat kun je verwachten als je kiest voor DrSmile?

Wij sluiten geen compromissen als het om je glimlach gaat.

DrSmile Aligner
DrSmile Aligner Box

Jouw persoonlijke behandelplan: onderzocht door orthodontisten

Wij maken een gedetailleerde 3D-scan van je gebit en plannen op basis daarvan je behandeling. Je behandelplan wordt nauwkeurig onderzocht en gepland door orthodontisten en tandartsen die gespecialiseerd zijn in aligner behandelingen. In overleg met het tandtechnisch laboratorium wordt je behandelplan definitief gemaakt. De ouderwetse en onaangename tandafdrukken met bijtklei zijn niet meer nodig - onze 3D scan is veel nauwkeuriger dan een afdruk met het ouderwetse blauwe afdrukmateriaal.

Vaste prijs garantie - geen verborgen kosten tijdens de behandeling

Bij ons zijn er geen verborgen kosten. Je weet vanaf het begin waar je aan toe bent - geen toeslagen of andere verborgen kosten. Wij bieden je een allround pakket waar je volledig op kunt vertrouwen.

Onze tevredenheidsbelofte voor jouw resultaat

Onze tevredenheidsbelofte verzekert je van een perfecte ervaring. Als je tanden aan het eind van de behandeling niet zijn zoals ze in de simulatie werden getoond, zullen wij alle verdere kosten van je behandeling voor onze rekening nemen totdat jij je droomlach hebt bereikt.

Wij geloven in totale transparantie als het gaat om kosten. Je betaalt alleen wanneer je de behandeling bevestigt na de gratis 3D scan en de voor en na simulatie te zien krijgt.

DrSmile support staat 365 dagen per jaar voor je klaar

Wij zijn er 365 dagen per jaar voor je via de DrSmile app, telefoon en e-mail - voor elke vraag en elke behoefte. Als je ergens mee zit, kunnen wij een online videoconsult met een tandarts organiseren of, indien nodig, een afspraak met je DrSmile-partnertandarts in de partnerpraktijk.

Je kunt vertrouwen op onze kwaliteit

Jouw aligners worden in Duitsland en de VS gemaakt van ClearQuartz-Material. Dit materiaal is speciaal ontwikkeld voor aligners en bestaat uit drie lagen. De twee buitenste lagen maken het bijzonder resistent, terwijl de binnenste laag garant staat voor flexibiliteit, zodat je aligner zich optimaal aan jouw gebit kan aanpassen.

Om ervoor te zorgen dat je glimlach perfect blijft, krijg je van ons je eerste retainer (spalk) cadeau

Het is de bedoeling dat je lang van je nieuwe, zelfverzekerde glimlach kunt genieten. Daarom krijg je van ons een gratis DrSmile retainer. Deze nachtelijke clear aligner voorkomt dat je tanden weer verschuiven en zorgt ervoor dat je voor altijd zelfverzekerd kunt lachen.

ekomi gold
Feedback van klanten
review-stars
4.7 / 5
Feedback bekijken
certificate
small-inverse-colorful e7rghx
Onze alignersarrow
Over onsarrow
Contactarrow
  • Contact & Hulp
  • +3197010252861
  • customer@drsmile.nl
Volg ons
  • social icon

©2021 DrSmile