DrSmile logo

DrSmile ervaringen - dit zeggen onze klanten

DrSmile heeft al meer dan 40 000 tevreden klanten. Dit is niet alleen te danken aan onze bekwame partnerartsen. Het zijn vooral de resultaten die onze klanten doen schitteren. Het beste aan onze onzichtbare beugels is dat ze volledig geschikt zijn voor gebruik in jouw dagelijks leven.

drsmile-influencers

DrSmile ervaringen

De doorzichtige aligners van DrSmile zijn uitstekend voor volwassenen. Ze kunnen onopvallend worden gedragen op het werk en in het privéleven. Afhankelijk van de situatie duurt de tandcorrectie slechts enkele maanden.

Negatieve ervaringen zijn zeer zeldzaam - wij staan altijd klaar ter ondersteuning tijdens de behandeling. Onze experts zullen je begeleiden via de DrSmile app. Om je ervaring met de transparante aligners aan jouw speficieke behoeften aan te passen, kun je ook te allen tijde ter plaatse een afspraak maken. Bekijk onze locaties voor een vestiging bij u in de buurt.

Aligners: Dit zijn de ervaringen van onze klanten

De transparante aligners van DrSmile bieden een succesvol alternatief voor een vaste beugel. Aligner-ervaringen tonen aan dat scheefstaande tanden binnen een paar maanden kunnen worden gecorrigeerd. De beugels voor de correctie van scheve tanden worden aan jouw behoeften aangepast met de modernste 3D-scan.
Jouw voordelen:

  • Korte behandelingstijd

  • prijsbesparingen tot 60%

  • onopvallende correctie: geen beugels en geen draad

  • DrSmile app en medische ondersteuning

  • DrSmile tevredenheidsgarantie

Wat zijn de werkelijke kosten van een behandeling met een doorzichtige beugel?

Er zijn geen verborgen kosten bij DrSmile. Dit betekent dat de kosten van de aligners vanaf het begin duidelijk worden gecommuniceerd en vastgesteld. De kosten van de aligners zijn gebaseerd op de complexiteit van het corrigeren van de tanden. Er wordt onderscheid gemaakt tussen lichte, matige en complexe scheefstanden. Onzichtbare aligners voor lichte afwijkingen zijn verkrijgbaar vanaf € 38 per maand.

De Clear Aligner kosten omvatten ook wekelijkse beeldcontroles van uw foto's door onze experts via de DrSmile app en vrijblijvende check-ups. Bovendien betaal je pas wanneer je akkoord gaat met het behandelplan. De kosten van de aligners worden vanaf het begin op transparante wijze gepresenteerd. De info-afspraak, de 3D-scan en de voorbereiding van het behandelingsplan zijn daarentegen volledig gratis.

Ontstaat er pijn tijdens de behandeling?

Geen beugel zonder pijn? Dit dacht je verkeerd! De op maat gemaakte, onzichtbare aligners worden om de 2 weken vervangen en verschillen slechts minimaal van de laatste beugel. Bij het plaatsen van de nieuwe aligners kan er even druk op de tanden worden ervaren. Dit verdwijnt echter na een paar minuten. Er is geen pijn zoals bij een vaste beugel.

Orthodontie voor volwassenen met transparante aligners?

Denk je dat je te oud bent om je tanden te laten rechtzetten? Is een slotjesbeugel voor volwassenen geen optie voor jou? DrSmile heeft zich gespecialiseerd in precies deze doelgroep en maakt onzichtbare tandcorrecties op elke leeftijd mogelijk . De doorzichtige beugels voor volwassenen worden door andere mensen niet of nauwelijks opgemerkt. De ervaring leert dat de aligners ook zonder problemen op het werk kunnen worden gedragen.

Ervaring met de DrSmile app

Wij doen er alles aan om jouw orthodontie behandeling zo comfortabel mogelijk te maken. Daarom hoef je alleen naar een van onze DrSmile praktijken te komen voor een persoonlijke controle aan het begin en einde van je behandeling. Tijdens de behandeling kun je natuurlijk altijd persoonlijk bij ons langskomen voor controle, maar dit is niet verplicht, want wij kijken op elk gewenst moment virtueel voor je mee via onze DrSmile app. Om jouw vorderingen op de voet te kunnen volgen, vragen we je om elke week een paar foto's van jouw gebit te uploaden in de DrSmile-app. Het kost slechts een paar minuten om dit te doen. Onze deskundigen zullen de foto's dan controleren en contact met je opnemen als er afwijkingen zijn.

ekomi gold
Feedback van klanten
review-stars
4.7 / 5
Feedback bekijken
No Logo
small-inverse-colorful e7rghx
Onze alignersarrow
Over onsarrow
Contactarrow
Volg ons
  • social icon

©2021 DrSmile