AFTER HERO Desktop

Stap 3

Na de behandeling

Het overzicht

Behoud je nieuwe glimlach

AFTER SECURE Desktop

De aligners hebben je tanden naar hun nieuwe plek gebracht. Nu is het zaak om dat zo te houden!

Een retainer zorgt ervoor dat je tanden na de behandeling op hun plek blijven, zodat je die mooie nieuwe glimlach voor altijd kunt behouden.

AFTER SECURE Desktop

Kies je retainer

AFTER FIXED RETAINER Desktop

Een fixed retainer, ook wel vaste spalk genoemd, is de makkelijkste optie om je tanden mooi recht te houden. Het is een dunne titanium draad die op maat wordt gemaakt en aan de achterkant van je tanden wordt bevestigd met speciale lijm. Hij is bedoeld om de rest van je leven te blijven zitten.

Voordelen:

 • Onzichtbaar aan de buitenkant

 • Zo dun dat je hem nauwelijks voelt

 • Houdt je tanden voor altijd in hun huidige positie

 • Een eenmalige investering

Fixed retainer prijzen

Elke kaak heeft een retainer nodig. Afhankelijk van de ruimte in je mond, je beet en je wensen kun je kiezen voor een vaste spalk voor én of voor beide kaken. Is een vaste spalk voor een van beide kaken niet mogelijk, zorg er dan voor dat je voor die kaak een nachtbeugel bestelt. De betaling van een fixed retainer kun je in termijnen voldoen of in één keer.

Voor één kaak

€ 32

per maand* of

€350 eenmalig

Voor twee kaken

€ 41

per maand** of

€490 eenmalig

* Dit bedrag is gebaseerd op een afbetalingsperiode van 11 maanden zonder rentekosten. ** Dit bedrag is gebaseerd op een afbetalingsperiode van 12 maanden zonder rentekosten.

drs-gradient-desktop-circle-mint-pink

150.000+ tevreden patiënten

Sluit jij je bij hen aan? Get ready to smile!

BEFORE Banner Desktop

150.000+ tevreden patiënten

Sluit jij je bij hen aan? Get ready to smile!

Bekijk de andere stappen

Current Step Gradient BG Desktop
DS FAQ Desktop Gradient Background
 • Als je aan het einde van je behandeling niet tevreden bent met het resultaat kun je  in aanmerking komen voor één gratis nabehandeling (refinement). Let op: dit is alleen mogelijk als je alle instructies over het dragen (22 uur per dag) en wisselen (iedere 2 weken) van de aligners hebt opgevolgd, je iedere 2 weken de benodigde foto's van je gebit hebt geüpload in de DR SMILE app en je op tijd op afspraken bent geweest die noodzakelijk waren voor je behandeling. Ook moet het medisch gezien mogelijk zijn om een refinement bij jou uit te voeren.

 • Nadat je je behandelplan akkoord hebt gegeven, ontvang je binnen een maand de DR SMILE box met alle op maat gemaakte aligners en toebehoren.

 • Je gebit moet vrij zijn van gaatjes, tandsteen en andere gebitsaandoeningen. Een slechte adem kan ook wijzen op een gebitsaandoening en moet medisch worden onderzocht voordat je met een alignerbehandeling kunt starten. De tandarts controleert dit allemaal tijdens de eerste afspraak.

 • Zorg ervoor dat je je handen van tevoren met zeep hebt gewassen zodat je geen bacteriën van je handen op je aligners overbrengt. Maak je aligners schoon met water en een beetje zeep. Gebruik een zachte (tanden)borstel als je dat prettig vindt. Je kunt ook een speciale alignerreiniger gebruiken. Gebruik in geen geval tandpasta, azijn, baking soda of overige schoonmaakmiddelen. Het schoonmaken van je aligners doe je in ieder geval iedere avond en ochtend.

 • Heb je nog vragen?

  Jouw DR SMILE contactpunt

  HP Treatment CustomerService round

  Jennifer en team (Ma t/m vr 10.00-16.00)