Orthodontische behandeling in Rotterdam

Maak je vrijblijvende afspraak bij een DR SMILE (partner)tandarts in Rotterdam en ontvang jouw persoonlijke behandelplan voor rechte tanden.
Wachtkamer Rotterdam Stadsdriehoek

DR SMILE locaties in Rotterdam

Onzichtbare orthodontie in Rotterdam: tandartspraktijken bij jou in de buurt

Heb je altijd al gedroomd van rechte tanden? Met de onzichtbare beugels van DR SMILE krijg je binnenkort de glimlach van je dromen. Tijdens je bezoek aan een van de partner-tandartspraktijken in Rotterdam brengen we de gezondheid van je gebit in kaart en maken we een 3D-scan van je gebit. Ook kun je vragen over de alignerbehandeling van DR SMILE stellen. We kijken ernaar uit je te ontmoeten.

Prijzen

Hoeveel kost een onzichtbare beugel?

De prijs van een DR SMILE alignerbehandeling hangt af van de complexiteit van de scheefstand van je tanden en hoeveel aligners je nodig hebt om je beoogde eindresultaat te bereiken. Er zijn verschillende mogelijkheden en onze medewerkers in Rotterdam beantwoorden graag al je vragen.

Handig: we bieden je de mogelijkheid om in termijnen te betalen. Betaal je binnen 12 maanden, dan betaal je geen rente.

Licht

31

per maand*of 1.690 eenmalige betaling

Medium

44

per maand*of 2.390 eenmalige betaling

Complex

50

per maand*of 2.690 eenmalige betaling

* Het tarief is gebaseerd op een betalingsperiode van 72 maanden inclusief 10,32% jaarlijkse financieringsrente (bij een rentevoet van 9,90%) op de totale prijs. Met een contante prijs van €1.690, bijvoorbeeld, resulteert dit in een totaalprijs van afgerond €2.248.

Ons proces

In slechts 3 stappen naar jouw perfecte glimlach

Experts in tandheelkunde, tandtechniek en orthodontie begeleiden jouw behandeling. Hun medisch verantwoorde kennis zorgt ervoor dat je altijd goed geholpen wordt.

Stap 1

People-Practice-3D-Scan-Appointment_v1__600x600_all__bubble_

Een gratis info-afspraak bij een DR SMILE (partner)praktijk

1

Stap 2

Stilllife-Medical-scan-simulation-teeth___600x600_all__bubble_

Ontvang jouw behandelplan

2

Stap 3

int LP NY 2023 bubble3

Ontvang de DR SMILE box met aligners thuis en start je behandeling

3
Onzichtbare beugels met doosje van DR SMILE

Voordelen van een onzichtbare beugelbehandeling

✓ Onzichtbaar: niemand ziet dat je aligners draagt terwijl zij hun werk doen om jouw tanden naar de gewenste positie te verplaatsen.


Sneller resultaat: binnen gemiddeld 4 tot 9 maanden is je behandeling klaar, dat is veel sneller dan een traditionele behandeling met een slotjesbeugel.


Comfort: je kunt alles eten en drinken want je doet de aligers gewoon uit tijdens je maaltijd. Je hoeft ook niet iedere maand op controle in de praktijk.


Betaalbaar: een alignerbehandeling is een stuk goedkoper dan een traditionele behandeling.

Heb je nog vragen voorafgaand aan je afspraak? Wij hebben de antwoorden.

Kost de informatie-afspraak mij iets?

Nee, deze is geheel vrijblijvend en kosteloos. Tijdens de afspraak leggen we je uit wat je kunt verwachten en welk pakket voor jou geschikt is.

Hoe lang duurt de informatie-afspraak?

Deze duurt 30 minuten. De tandarts brengt in kaart wat de conditie van je gebit is en maakt een 3D-scan van je gebit. Ook kun je vragen stellen over de behandeling.

Wat gebeurt er na de informatie-afspraak?

Na je afspraak stellen orthodontisten en tandartsen een behandelplan voor je op. DR SMILE medewerkers nemen contact met je op als het plan gereed is. Zodra je akkoord gaat met het behandelplan, begint jouw reis op weg naar een perfecte glimlach. De productie van de aligners wordt gestart, zodat je ze zo snel mogelijk kunt gaan dragen.

Verder nog vragen? Neem gerust contact op

trustpilot icon
Feedback van klanten
Trustpilot Stars ES
3.9 / 5
Feedback bekijken
No Logo
No Logo
Onze alignersarrow
Contactarrow
Volg ons
  • social icon
  • social icon

©2023 DR SMILE