Kieferorthopädie: Kieferorthopäde für Erwachsene

Orthodontie voor volwassenen met DrSmile

Elke volwassene wil een mooi gebit. Maar scheve tanden en kaken zijn niet ongewoon. De orthodontisten van DrSmile kunnen je helpen de glimlach van je dromen te krijgen.

Hoe het werkt
professionals-image-3
22 05 DRSMILE-PRODUCT2894
Röntgenbild Gebiss

Gevolgen van malocclusie

Onbehandelde malocclusies kunnen een negatief effect hebben op zowel de gezondheid als op je zelfvertrouwen. De scheefstand van afzonderlijke tanden kan alle andere tanden beïnvloeden en bijvoorbeeld doen verschuiven. Kauwproblemen, pijn in het kaakgewricht, slikproblemen en slissen zijn mogelijke gevolgen. De tanden en het kaakgewricht kunnen voortijdig slijten door de verkeerde belasting. Niet zelden leidt dit tot kaakpijn, hoofdpijn en pijn in de nek.

Prijzen

Eerlijke prijzen voor alle gevallen

Wij hebben de juiste optie voor je voor alle soorten behandelingen. Ons personeel zal je graag helpen de juiste te kiezen. Je kunt altijd in termijnen betalen of je kunt in één keer betalen om alles snel voor elkaar te krijgen.

Licht

31

per maand*of 1.690€ eenmalige betaling

Medium

48

per maand*of 2.590€ eenmalige betaling

Complex

55

per maand*of 2.990€ eenmalige betaling

* Dit tarief is gebaseerd op een betalingstermijn van 72 maanden inclusief 9,9% rente per jaar.

NL before after frank@2x

Orthodontische behandelmethoden

In het algemeen kunnen milde malocclusies bij volwassenen zeer goed worden behandeld. Kaakchirurgie is meestal alleen nodig bij zeer complexe beetafwijkingen zoals dysgnathie. Jouw orthodontist zal beslissen of kaakchirurgie nodig is om de overbeet te corrigeren.

Met de clear aligners kunnen DrSmile orthodontisten de volgende afwijkingen behandelen: Dwarsbeet, scheefstand, diasteem, end-to-end beet, diepe beet en open beet. Heb je vragen of weet je niet zeker of aligners de juiste behandelingsoptie voor jou is? Onze deskundigen geven je graag advies tijdens een gratis en vrijblijvende informatieafspraak.

Verschiedene Arten von Zahnspangen

Orthodontische tandcorrectie

Ben je niet tevreden met je glimlach? Geen probleem. Er is geen leeftijdsgrens voor het corrigeren van scheve tanden. Of je nu 25, 40 of 60 bent - DrSmile is een specialist in het corrigeren van het gebit van volwassenen. Om tanden te verplaatsen en recht te zetten, gebruiken orthodontisten en tandartsen hoofdzakelijk beugels en onzichtbare aligners. DrSmile gebruikt alleen doorzichtige aligners, zodat het rechtzetten van de tanden zo discreet mogelijk is.

Blokjesbeugel

Een vaste beugel is een klassieke orthodontische behandeling voor kinderen en tieners. In dit geval wordt bij een beugel voor kinderen een beugel aan de voorkant van de tanden gelijmd om de draadboog op zijn plaats te houden. Dit is vaak de reden waarom beugels volwassenen afschrikken.

Stilllife-Product-Aligner-Box-Case_newimagery_v2_957x718_all_11__

Beugels

Innovatieve orthodontie voor volwassenen heeft nu een nieuwe aanpak: "onzichtbare" aligners zijn de modernste vorm van tandcorrectie. Om rechte tanden te krijgen, worden clear aligners 22 uur per dag gedragen. De clear aligner is flinterdun en zeer comfortabel om te dragen. Omdat ze dicht op de tanden aansluiten, zijn ze vrijwel "onzichtbaar" voor andere mensen en dus ideaal, zelfs voor het beroepsleven. De aligners kunnen ook 2 uur per dag worden verwijderd en bieden dus meer vrijheid dan een vaste beugel.

Duur van de behandeling

Bij DrSmile duurt een aligner behandeling meestal tussen de 4 en 9 maanden. Als je een meer complexe malocclusie hebt, kan de behandeling langer duren. Meer details zijn te vinden in het orthodontische behandelplan, dat na de 3D-scan tijdens de eerste afspraak wordt gemaakt. Hierin staat hoe lang jouw behandeling precies zal duren.

People-Product-Brandan-Aligner_newimagery_v1_800x600_all_18__

Orthodontie voor volwassenen: kosten

De gemiddelde kosten van een vaste beugel bedragen 3.000 euro, terwijl de kosten van kaakchirurgie duizenden euro's hoger kunnen liggen. Bij DrSmile begint een orthodontische behandeling met een beugel al vanaf 31 euro per maand, waardoor het geschikt is voor mensen met een bepertk budget. De aligner kosten worden vanaf het begin duidelijk gecommuniceerd, verborgen kosten zijn bij ons uit den boze.


Het consult inclusief de 3D scan van je gebit is altijd gratis voor al onze klanten. Er worden alleen kosten gemaakt als je akkoord gaat met het behandelplan dat uit de scan voortvloeit. Laat je adviseren door onze tandartsen in jouw stad.

ekomi gold
Feedback van klanten
review-stars
4.7 / 5
Feedback bekijken
No Logo
No Logo
Onze alignersarrow
Over onsarrow
Contactarrow
Volg ons
  • social icon
  • social icon

©2023 DR SMILE