Boost je zelf vertrouwen met een prachtige glimlach

Rechte tanden met onzichtbare beugels binnen gem. 4 tot 9 maanden. Begeleid door tandartsen.

MAAK EEN INFORMATIE-AFSPRAAK
Summer Campaign HERO Desktop
drs-gradient-desktop-circle-orange-pink

Get ready to smile!

Zo krijg je de korting

DS Steps component background gradient

Geen verborgen kosten

DR SMILE prijzen

Bekijk in jouw persoonlijke behandelplan de kosten van jouw behandeling incl. korting! De prijzen hieronder zijn zonder rekening te houden met de zomerkortingen.

* Het tarief is gebaseerd op een betalingsperiode van 72 maanden inclusief 10,32 % jaarlijkse financieringsrente (bij een rentevoet van 9,90 %) op de totale prijs. Met een contante prijs van 1.690 €, bijvoorbeeld, resulteert dit in een totaalprijs van 2.248 €. Bedragen zijn afgerond in overeenstemming met de normale handelsgebruiken.

OP NAAR JE NIEUWE GLIMLACH
drs-gradient-desktop-circle-orange-pink

Expert in onzichtbare aligners

Vacatures bij DR SMILE
DS Trust Facts Pink Background
DO NOT USE! Trust test

>150K

tevreden patiënten

>450

onafhankelijke partnerpraktijken

8

landen in Europa

Jouw voordelen

De DR SMILE behandeling

Phil

"Ik heb de behandeling bij DR SMILE voornamelijk om medische redenen gedaan. Mijn tanden stonden zo dicht op elkaar dat ik niet goed kon poetsen. De hele ervaring was positief. Mijn tanden staan nu veel rechter en het is veel makkelijker om te poetsen."

Dilara

"Ik heb veel meer zelfvertrouwen en durf nu breed uit te lachen."

Simin

"Ik heb veel meer zelfvertrouwen gekregen omdat ik me nu veel mooier voel."

DS Steps component background gradient

Nu ben jij aan de beurt

Yourturn_Brandan_Desktop
DS FAQ Desktop Gradient Background
 • Als je aan het einde van je behandeling niet tevreden bent met het resultaat kun je  in aanmerking komen voor één gratis nabehandeling (refinement). Let op: dit is alleen mogelijk als je alle instructies over het dragen (22 uur per dag) en wisselen (iedere 2 weken) van de aligners hebt opgevolgd, je iedere 2 weken de benodigde foto's van je gebit hebt geüpload in de DR SMILE app en je op tijd op afspraken bent geweest die noodzakelijk waren voor je behandeling. Ook moet het medisch gezien mogelijk zijn om een refinement bij jou uit te voeren.

 • Nadat je je behandelplan akkoord hebt gegeven, ontvang je normaal gesproken binnen een maand de DR SMILE box met alle op maat gemaakte aligners en toebehoren.

 • Je gebit moet vrij zijn van gaatjes, tandsteen en andere gebitsaandoeningen. Een slechte adem kan ook wijzen op een gebitsaandoening en moet medisch worden onderzocht voordat je met een alignerbehandeling kunt starten.

 • Zorg ervoor dat je je handen van tevoren met zeep hebt gewassen zodat je geen bacteriën van je handen op je aligners overbrengt. Maak je aligners schoon met water en een beetje zeep. Gebruik een zachte (tanden)borstel als je dat prettig vindt. Je kunt ook een speciale alignerreiniger gebruiken. Gebruik in geen geval tandpasta, azijn, baking soda of overige schoonmaakmiddelen. Het schoonmaken van je aligners doe je in ieder geval iedere avond en ochtend.

 • Heb je nog vragen?

  Jouw DR SMILE contactpunt

  HP Treatment CustomerService round

  Jennifer en team (Ma t/m vr 10.00-16.00)

  ** Kom van 13.05.2024 t/m 10.06.2024 naar een DR SMILE (partner)praktijk voor een vrijblijvende informatie-afspraak en noem daar kortingscode ZOMER200. Met de code ontvang je na het goedkeuren van je behandelplan €200 korting op je DR SMILE aligners. Voorwaarden zijn (i) dat je medisch gezien in aanmerking komt voor een alignerbehandeling en (ii) dat je uiterlijk op 21.06.2024 akkoord geeft op je behandelplan. De kortingscode is eenmaal per persoon geldig en kan niet gecombineerd worden met andere kortingsacties. Uitbetaling in contanten is niet mogelijk.