Nieuws

DR SMILE in de media: Plezier & Passie bij RTL4

Antonia Otto | 08 mei 2024
DR SMILE in de media: Plezier & Passie bij RTL4

De ervaring van onze patiënt Stéphanie

Stephanie heeft in haar jeugd verschillende beugels gehad, maar geen spalk gekregen. Een aantal tanden is dan ook weer gaan verschuiven en zij voelde zich daar niet prettig bij. Ze stond nooit meer lachend op een foto. Stéphanie koos daarom voor een alignerbehandeling van DR SMILE en is supertevreden over het resultaat. Ze heeft weer het zelfvertrouwen om met een big smile op de foto te gaan. Omdat Stéphanie de DR SMILE fixed retainers (vaste spalkjes) heeft laten plaatsen na de behandeling, is ze ervan verzekerd dat haar tanden nu wel recht blijven staan. Tandarts Roxanne neemt haar nog even mee terug naar het begin van haar behandeling en samen bekijken ze de voor en na foto’s

De behandeling van collega Diana

Onze collega Diana neemt je mee bij haar scan, behandelplan en het indoen van haar eerste aligner. Tandarts Roxanne legt uit wat de drijfveren zijn van het grootste gedeelte van onze patiënten en hoe een behandeling eruit ziet. Zij ziet de meeste patiënten gedurende hun behandeling meerdere keren in de praktijk en vindt het erg mooi om te zien hoe hun tanden elke keer weer verder recht staan. Hoewel je de behandeling thuis volgt en via de DR SMILE app gemonitord en ondersteund wordt, ben je altijd welkom in een praktijk voor een check-up. Soms is het zelfs nodig dat je langs komt.

Onzichtbare beugelbehandeling

Ontdekken wat DR SMILE voor jouw glimlach kan betekenen? Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak en kom snel langs in één van onze (partner)praktijken.

Afspraak maken