DR SMILE x PlusDental Announcement Logo

Voortaan lachen we samen

PlusDental en DR SMILE horen vanaf nu bij elkaar. Meer dan 100.000 klanten tonen al hun nieuwe lach dankzij onze transparante aligners. Nu bundelen we onze krachten. Want samen staan we sterker.

PlusDental x DR SMILE Announcement
feedback image

Samen voor onze klanten

PlusDental en DR SMILE bieden behandelingen met transparante aligners aan. Nu bundelen we onze krachten. Verenigd onder het merk DR SMILE willen we ons aanbod van behandelingen en diensten verder verbeteren. Alle bestaande klanten van PlusDental zullen onder behandeling blijven bij PlusDental. Mochten zij na de huidige behandeling een verfijningsbehandeling ("refinement") nodig hebben, dan zal deze worden uitgevoerd door het PlusDental.

Ben je al klant bij PlusDental? Klik hier en ontvang meer informatie over wat je kan verwachten!

Samen staan we sterker

De fusie van PlusDental en DR SMILE betekent dat klanten nu onze gecombineerde expertise en de beste kwaliteit krijgen. De ervaring van meer dan 100.000 succesvol afgeronde behandelingen wordt nu meegenomen in de zorg voor alle nieuwe klanten. Een berg aan ervaring die leidt tot een optimale planning en het beste resultaat.

Meesterlijke kwaliteit

De aligners van DR SMILE worden geproduceerd in laboratoria in de VS en Duitsland. Het speciaal voor aligners ontwikkelde ClearQuartz materiaal zorgt voor precies de juiste druk zonder dat dit ten koste gaat van het draagcomfort. Zo bereiken DR SMILE aligners snelle en bijzonder voorspelbare resultaten.

Wij werken dagelijks aan het verder optimaliseren van de kwaliteit van onze behandelingen en kijken ernaar uit om dit in de toekomst samen met de expertise van PlusDental en de Straumann Group te doen.

Niet anders, maar beter

Met de fusie van PlusDental en DR SMILE zal er niets veranderen aan het behandeltraject, dat altijd begeleid zal worden door tandartsen*.

Het consult bij een partnerpraktijk bij jou in de buurt, de 3D-scan en jouw behandelplan inclusief simulatie van het geplande resultaat zullen gratis en vrijblijvend blijven.
Daarna kan je beslissen of je wil starten met de behandeling voor een nieuwe glimlach en kan je op ons vertrouwen voor begeleiding gedurende de gehele behandeling.
Wij sturen jou alles wat je nodig hebt om met de behandeling te beginnen. Onze experts zullen jouw behandeling van de eerste tot de laatste dag via de mobiele app begeleiden. En als je achteraf een verfijning ("refinement") wilt, nemen wij de kosten op ons, mits je al onze aanbevelingen voor de garantie hebt opgevolgd.

Onze locaties

Ontvang een gratis consult in een van onze partnerpraktijken in Nederland

Experts in tandheelkunde, tandtechniek en orthodontie begeleiden jouw behandeling. Hun medisch verantwoorde kennis zorgt ervoor dat je altijd goed begeleid wordt.

trustpilot icon
Feedback van klanten
review-stars
3.8 / 5
Feedback bekijken
No Logo
No Logo
Onze alignersarrow
Over onsarrow
Contactarrow
  • Contact & Hulp
  • Voor tandartsen en orthodontisten
  • +3197010252861 (Ma. t/m vr. 10:00-17:00)
  • +3197010288128 (PlusDental)
  • [email protected]
  • Digital Dental Health
  • Vacatures
  • Studentenkorting
Volg ons
  • social icon
  • social icon

©2022 DR SMILE