Deel een glimlach

Alleen voor DR SMILE klanten: Laat jouw vrienden glimlachen en profiteer zelf van onze doorverwijsbonus!

HET PROGRAMMA

Hoe het werkt

Het delen van een glimlach is nog nooit zo makkelijk geweest! Begin nu, ontvang jouw bonus en help je vrienden om hun beste glimlach te krijgen.*

Stap 1

Deel jouw persoonlijke doorverwijscode

1

Stap 2

Jouw vriend(in) verzilvert de code bij het gratis consult en ontvangt €300 korting

2

Stap 3

Voor elke succesvole doorverwijzing krijg je een bonus van €200 overgemaakt op jouw bankrekening**

3

Alles wat je moet weten over Share a Smile

Waar is mijn Share a Smile code?

Kijk gewoon in jouw DR SMILE app. Klik op het middelste icoontje dat zegt "DEEL".

Wanneer en hoe ontvang ik mijn bonus?

Meestal duurt het hooguit 1 maand om geld over te maken naar jouw bankrekening. Wij bereiden de uitbetaling voor nadat wij jouw succesvolle doorverwijzing hebben geverifieerd. Om geld over te maken, hebben wij jouw betaalgegevens nodig, dus zorg ervoor dat deze correct zijn ingevuld in jouw DR SMILE account.

Hoe vaak kan ik mijn code delen?

Je kan jouw code 5 keer per maand delen met vrienden en familie***. Elke persoon die een doorverwijscode gebruikt, kan die code één keer gebruiken voor zijn behandeling. De code kan niet worden gecombineerd met andere promoties of deals.

Hoe kunnen mijn vrienden de code inwisselen?

Jouw vrienden vermelden de doorverwijscode bij hun gratis consult met 3D-scan in de partnerpraktijk. Zij kunnen hiervoor een afspraak maken op drsmile.com/booking. Zodra ze het behandelplan bevestigen en daarmee ook de behandeling, ontvangen ze een korting van €300.

Wat betekent een succesvolle doorverwijzing?

Succesvolle doorverwijzing betekent dat jouw vrienden de doorverwijscode hebben vermeld tijdens hun afspraak in de partnerpraktijk en hun behandelplan hebben bevestigd.

* Je deelt de doorverwijscode met jouw vrienden. Zij boeken een gratis consult met 3D-scan bij een DR SMILE partnerpraktijk en wisselen de doorverwijscode in. Na bevestiging van het behandelplan ontvang je een doorverwijsbonus van €200 en jouw vriend(in) ontvangt een korting van €300 op zijn/haar behandeling. Medewerkers van DZK en Urban Technology GmbH zijn uitgesloten van deelname. Je dient ervoor te zorgen dat jouw bankgegevens correct zijn ingevuld in jouw DR SMILE account.

** DR SMILE keert beloningen uit voor maximaal 5 succesvol bevestigde behandelingen per maand. De korting voor jouw vrienden kan niet worden gecombineerd met andere promoties of aanbiedingen en een doorverwijscode kan slechts eenmaal per behandeling worden gebruikt. Contante betaling is niet mogelijk voor jouw vrienden.

*** De doorverwijscode mag alleen gedeeld worden met vrienden en familie. Hij mag niet worden verkocht, overgedragen of publiekelijk ter beschikking gesteld worden (hetzij in een openbare vorm of op een andere manier geplaatst). De doorverwijscode mag door DR SMILE op elk moment gedeactiveerd worden zonder reden en zonder aansprakelijkheid.

review logo
Feedback van klanten
stars
4.7 / 5
Feedback bekijken
No Logo
small-inverse-colorful e7rghx
Onze alignersarrow
Over onsarrow
Contactarrow
  • Contact & Hulp
  • Voor tandartsen en orthodontisten
  • +3197010252861 (Ma.-Vr. 10:00-16:00)
  • [email protected]
  • Vacatures
  • Studentenkorting
Volg ons
  • social icon

©2022 DR SMILE