Eindelijk rechte tanden

Een stralende lach ziet er aantrekkelijk, uitnodigend en sexy uit. Scheve tanden worden als een hindernis ervaren, en nogal wat mensen schamen zich ervoor. Bij DrSmile werken experts samen om als resultaat mooie, rechte tanden te krijgen.

OP NAAR JOUW NIEUWE GLIMLACH
unsichtbaren Zahnschienen von DR SMILE

RESULTAAT GEMIDDELD BINNEN

4 TOT 9 MAANDEN

VANAF

€31/MAAND*

drs-gradient-desktop-circle-orange-pink

Scheve tanden: welke problemen kunnen zich voordoen?

Er is sprake van scheefstand van de tanden wanneer de tanden zich niet goed tot elkaar verhouden. Kauwproblemen, onvolledige lipsluiting en problemen tijdens het spreken kunnen gevolgen zijn. Ook de mondhygiëne is vaak niet optimaal bij scheve tanden, omdat de ruimtes tussen de tanden niet of slecht met flosdraad kunnen worden gereinigd. Indien de scheefstand van de tanden niet wordt gecorrigeerd, kunnen blijvende problemen ontstaan, zoals cariës en andere tandziekten, ontsteking van het mondslijmvlies en pijn. Een mooi gebit is dus niet de enige reden om je tanden te laten rechtzetten. Bovenal is het je tandgezondheid waar je aandacht aan dient te besteden.

Rechte tanden krijgen - maar hoe?

Er zijn verschillende manieren om rechte tanden te krijgen. Een van de bekendste is de vaste beugel. Beugels worden op de tanden gelijmd om het boogdraad en de brackets (slotjes) op hun plaats te houden. Het is zichtbaar en kan er ook niet worden uitgehaald. Dit zijn vaak de redenen waarom vaste beugels volwassenen afschrikken. De nieuwste technologieën maken het nu echter mogelijk om rechte tanden te krijgen zonder vaste beugel. DrSmile is gespecialiseerd in deze innovatieve vorm van tanden corrigeren. Rechte tanden zonder blokjesbeugel - de transparante beugel is gemakkelijk te integreren in het dagelijks leven en valt nauwelijks op. Het voordeel: scheefstaande tanden worden op een onopvallende manier gecorrigeerd.

Rechte tanden dankzij transparante aligners

De onzichtbare aligners - ook wel clear aligners genoemd - is een van de modernste vormen van tandcorrectie. Dankzij de Smart Technology zijn DrSmile Aligners semi-flexibel en kunnen ze druk optimaal opvangen. De aligners voor rechte tanden worden perfect aan jou aangepast met behulp van een 3D-scanner en maakt een effectieve stapsgewijze tandcorrectie mogelijk. Dit resulteert in jouw stralende lach, zelfs zonder vaste beugel.

DrSmile Zahnschiene Box

Rechte tanden op oudere leeftijd - nu of nooit!

Bij DrSmile is er geen leeftijdsgrens. Als je onopvallend en snel rechte tanden wilt, ben je bij ons aan het juiste adres - ongeacht hoe oud je bent. Uit ervaring van onze patiënten blijkt dat de transparante aligners gemakkelijk in het werk en het dagelijkse leven kunnen worden geïntegreerd. De onzichtbare beugel mag 2 uur per dag worden verwijderd. Bijvoorbeeld bij het eten of het drinken van koffie. Je hoeft je glimlach dus niet te verbergen met een transparante beugel.

Mooie tanden in een korte tijd

Rechte tanden in een paar maanden is de wens van bijna elke patiënt. Bij DrSmile duurt het corrigeren van je tanden meestal tussen de 4 en 9 maanden, afhankelijk van je beginsituatie. In het behandelplan kun je zien hoe lang jouw behandeling precies zal duren. Rechte tanden binnen 6 maanden is heel goed mogelijk.

Aligners voor rechte tanden: kosten

Bij DrSmile worden de kosten van de aligner behandeling vanaf het begin op transparante wijze gecommuniceerd. Er zijn bij ons geen verborgen kosten. Onze betaalbare aligners doen niet onder voor dure beugels. Integendeel: wij bieden je tandcorrectie op het hoogste niveau met behulp van de modernste technologieën en innovatieve procedures. De kosten voor rechte tanden voor volwassenen variëren van € 1.690 tot € 2.690. De prijs van de behandeling hangt af van de complexiteit van de scheefstand van de tanden. De kosten kunnen ook in termijnen worden betaald.

DrSmile bij jou in de buurt

DrSmile biedt een behandelingsconcept dat makkelijk in je dagelijks leven kan worden geïntegreerd. Dit houdt onder meer in dat de aligner behandeling voornamelijk digitaal door onze experts wordt gecontroleerd via de DrSmile app. Een recht gebit door online ondersteuning is niet alleen vernieuwend, het neemt ook heel weinig van je tijd in beslag. Als je echter een afspraak wilt maken in een van onze DrSmile praktijken gedurende je behandeling, kun je contact opnemen voor een gratis afspraak in de praktijk bij jou in de buurt.

Kies een praktijk

Laat je in een van de ruim 30 DR SMILE partnerpraktijken adviseren of kom naar een DR SMILE flagship store. Maak een gratis info-afspraak met 3D-scan en hoor wat DR SMILE voor jou kan betekenen.

trustpilot icon
Feedback van klanten
Trustpilot Stars ES
3.9 / 5
Feedback bekijken
No Logo
No Logo
Onze alignersarrow
Contactarrow
Volg ons
  • social icon
  • social icon

©2023 DR SMILE